Beste Reistijd Zuid Afrika - Duin Deluxe Travel

Published Dec 09, 21
7 min read

Wanneer Is De Beste Reistijd Zuid-afrika - Evaneos

Zuid-Afrika, de regenboognatie   Impala ToursGroepsrondreis Zuid-Afrika Unieke reizen met Sawadee


Iedere Zuid-Afrika Rondreis gebruiken wij graag samen met u als startpunt voor uw eigen unieke op maat gemaakte reis inclusief de Kruger Park. Verscholen kosten? Wij voorkomen altijd waar mogelijk dat u voor verscholen kosten tijdens uw reis komt te staan. Waar mogelijk zijn toegangsgelden in de Kruger Park, wildritten/safari’s etc.

Gratis offertes incl. overzicht lokaal te verwachten kosten, Lekkerbly bied u overzichtelijke en uitgebreide offertes incl. een overzicht van lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten, snelweg tolgeld en toegangsgelden etc! Uitgebreide reiservaring en kennis van onze team, Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc.

Beste Reistijd Zuid-afrika - Around The World Travel

Veilig en vertrouwd boeken met 24/7 lokale back-up service.

Reizen Zuid Afrika - Op Safari in Zuid Afrika   Het Andere Zuid AfrikaReizen in Kaapstad, Garden Route en Krugerpark: wat moet je weten?


Beste reistijd Zuid-Afrika Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond en daarom zijn de seizoenen tegenovergesteld aan die van ons - wijngebied Zuid-Afrika. Wanneer wij aan het strand liggen, dan is hier winter en wanneer wij de schaatsen uit het vet halen dan is het hier zomer. Dus als winterzonbestemming is Zuid-Afrika ook een prima keuze! Het Krugerpark heeft in de winter gemiddelde maximumtemperaturen van rond de 26-27 graden.

Beste Reistijd Zuid-afrika - Bekijk Het Advies Van Een Local

Het zomerseizoen in Zuid-Afrika loopt van december tot en met februari. In het noordwesten is het dan heet en kunnen de temperaturen overdag oplopen tot wel 38 graden. De beste reistijd voor Zuid-Afrika is eigenlijk het gehele jaar, met een voorkeur voor onze winterperiode. Klimaat Zuid-Afrika Het noorden en grote stukken van het centrale deel van Zuid-Afrika hebben te maken met relatief warme klimaatzones.

In het westen heerst een koud woestijnklimaat en in het zuiden een koud steppeklimaat. In het oosten en langs de kust vind je voornamelijk land- en zeeklimaten - Durban. Het klimaat van Zuid-Afrika is overwegend subtropisch, hoewel in grote delen van het binnenland de temperatuur in de wintermaanden te laag ligt om het subtropisch te mogen noemen.

Beste Reistijd Krugerpark - Reizen

Groepsrondreis Zuid-Afrika   Unieke reizen met SawadeeZuid-Afrika reisinformatie - 333travel


Beste reistijd Zuid-Afrika De beste reistijd voor een vakantie naar Zuid-Afrika is afhankelijk van je interesse. Wil je van strand en warmte genieten of op safari gaan? Beste reistijd voor een vakantie in Kaapstad Tijdens de droge Zuid-Afrikaanse zomermaanden van eind januari tot en met eind april is de beste reistijd voor een strandvakantie naar Kaapstad .

Vanaf eind februari zijn de meeste toeristen weggetrokken uit Kaapstad en kun je genieten van prachtige, rustige stranden. Ook liggen de prijzen rond deze tijd een stuk lager en is de temperatuur aangenamer. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in Kaapstad en de omliggende regio. Vooral de bekende Tafelberg is een echte aanrader.

Rondreis Zuid-afrika

Beste reistijd om op safari te gaan naar Zuid-Afrika In de droge wintermaanden vanjuli en augustus is de beste reistijd om op safari te gaan in Zuid-Afrika. De temperatuur is dan aangenaam is en er valt heel weinig regen. De maanden tussen mei en september zijn ook prima geschikt om op safari te gaan.Dit geldt voor alle parken omdat in dit droge seizoen alle dieren samenkomen bij de rivieren en waterputten: de perfecte tijd om wilde dieren te spotten! Door de koelte en droogte zijn de begroeiingen wat minder dicht en dit helpt mee om makkelijker dieren te zien. Verder is het in deze maanden ook laagseizoen voor toerisme in het gehele land.

Zuid-afrika Vakantie - Meer Dan 20 Reizen - Travelworld

Hoogseizoen, tijdens de Zuid-Afrikaanse vakantieperiode Het Zuid-Afrikaanse hoogseizoen loopt van oktober tot aan maart. In deze periode kan het drukker zijn al verschilt het erg per bestemming. Tijdens de Zuid-Afrikaanse vakantieperiode in december en januari kan je, in met name het bekende Kruger park, maar ook de andere parken, wat meer toeristen verwachten.

Ook in de Kaapstad regio is het een stuk drukker dan buiten dit deze periode.

Safari Zuid Afrika Beste Tijd - Vinden

Onze Around The World Travel Reisexpert Paul, geeft je graag zijn advies over de beste reistijd voor jouw/jullie zuid-Afrika vakantie. Je kunt Zuid-Afrika het hele jaar rond prima bezoeken. Wel is het natuurlijk zo dat de seizoenen zijn omgedraaid, doordat het land op het zuidelijk halfrond ligt. Beste reistijd Zuid-Afrika – Drukte De drukste periodes in Zuid-Afrika zijn juli, augustus, november t/m januari en rondom de Paasvakantie.

Krugerpark   Alle tips, reviews en reizen vind je op Afrika.nlHet Krugerpark in één dag: de mooiste route met de auto - Reisgenie


Vooral tussen Kerstmis en Nieuwjaar, maar eigenlijk ook nog heel januari is het overal drukker dan normaal, dit is voor de Zuid-Afrikaan zomervakantie. Beste reistijd zuidafrika – Klimaat Een reis naar Zuid Afrika kan qua klimaat altijd wel. Soms is het wat frisser en trek je een trui en een lange broek aan.

De Perfecte Rondreis Door Zuid-afrika: Dit Zijn De Zeven

We hebben het grote land opgedeeld in een paar belangrijke segmenten: De beste reistijd voor Kaapstad is van oktober tot en met april. De beste reistijd voor de Tuinroute is van oktober tot en met april. De beste reistijd voor Durban is van maart tot en met oktober. De beste reistijd voor Johannesburg is van september tot en met juli.

Als u naar Zuid-Afrika gaat, is er een grote kans dat je of safari wilt gaan en de big 5 wilt gaan spotten.. Maar wat is nu de beste reistijd voor een safari in Zuid-Afrika? Van april tot en met oktober (de wintermaanden) is het qua weer de beste tijd voor een safari.

Tien Must-sees In Zuid-afrika - Reishonger

Vroeg in de ochtend is het nog erg fris, maar zodra de zon boven de horizon uitkomt, koopt de temperatuur op tot boven de 20 graden. I Onze Travel Specialist zal uiteraard altijd rekening houden met de drukte en het klimaat en het reisprogramma daarop aanpassen. Samenvattend en gecombineerd; wat is de beste reistijd voor Zuid-Afrika: De beste reistijd Zuid-Afrika is in de maanden maart tot en met oktober.

Kom meer te weten over de volgende bestemmingen:Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika, China, Costa Rica, Japan, India, Vietnam, Thailand en Namibië

Beste Reistijd Krugerpark - Columbus Travel

Goed voorbereid op vakantie, De wereld in één land bezoeken? Dat doet u natuurlijk samen met de Jong Intra Vakanties. Ontdek de prachtige natuur, mooie stranden, het beroemde Kaapstad, vele diersoorten en de nationale parken van Zuid-Afrika. Stellenbosch. Zuid-Afrika is een droombestemming omdat u geboeid zal worden door het prachtige landschap, de enorm vriendelijke mensen en de fantastische natuur.

Na het aanhoren van onze wensen werd er een reis op maat gemaakt die daar volledig op aansloot. Daarnaast kregen we ook adviezen voor excursies en praktische zaken, stuk voor stuk zeer waardevol! Kortom: een reis om nooit meer te vergeten! Mede mogelijk gemaakt door De Jong Intra Vakanties! Familie Guikema Wij hebben dit jaar voor het eerst een reis naar Zuid-Afrika gemaakt.

De Beste Reistijd Zuid-afrika? Bepaal Eerst Wat Je Wilt Zien!

Het meest indrukwekkende moment was absoluut tijdens een ochtend game drive, toen een leeuw een bokje verscheurde, vlak naast onze jeep! Dat vergeten we nooit meer! Heleen en Jan Wij hebben al vele verre reizen gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Thailand, Amerika en nu dan Zuid-Afrika... Weer helemaal TOP geregeld! Er stond een vriendelijke dame klaar op Johannesburg die ons een map overhandigde met reisbescheiden en een routebeschrijving en vervolgens hadden we een transfer naar ons hotel vlakbij de luchthaven.

Een geweldige reis in 18 dagen naar Kaapstad. Wel veel zien en beleven, in ons appartementje vlakbij de V&A Waterfront in Kaapstad hadden we eigenlijk nog wel een week extra kunnen verblijven. Wat een geweldige stad, we moeten zeker nog een keer terug! Mw Hoster Ik ben uitermate tevreden over onze reis naar Zuid Afrika.

More from Reizen europa, Reizen

Navigation

Home

Latest Posts

Stedentrip Buiten Europa

Published Jan 05, 22
6 min read

Krugerpark - 3 Op Reis - BNNVARA

Published Dec 22, 21
11 min read